Het exclusieve vakantiepark Oasis Parcs Les Jardins du Château d’Olonne is een oase van rust en ruimte waar u zich even helemaal kunt ontspannen. Het vakantiepark ligt in een bosrijke omgeving en aan de Atlantische kust bij de plaats Les Sables d’Olonne. Het ruim opgezette resort biedt u alle luxe die u zich maar wenst, waaronder de Oasis Parcs Hotelservice. Dit vakantiepark is pure ontspanning!

 

 

Dicht bij Les Sables d’Olonne en Atlantische kust

Oasis Parcs Les Jardins du Château d’Olonne ligt in een prachtige bosrijke omgeving, vlak bij het strand van Les Sables d’Olonne. De Atlantische kust ligt op slechts 800 meter afstand van het exclusieve vakantiepark. Een mooie strandwandeling langs de Atlantische kust, een fietstocht door het bos, of een bezoek aan de levendige badplaats Les Sables d’Olonne. het kan allemaal. En voor de golfliefhebbers: in de omgeving van Oasis Parcs Les Jardins du Château d’Olonne liggen maar liefst vijf golfbanen. Het exclusieve vakantiepark is groots opgezet, met ruime vakantievilla’s. Door de bijzondere begroeiing vindt u ook in het hoogseizoen de rust en ontspanning die u zoekt.

 

 

Faciliteiten voor vermaak en ontspanning

Oasis Parcs Les Jardins du Château d’Olonne beschikt ook over de nodige faciliteiten voor vermaak en ontspanning. Zo is er een gemeenschappelijk zwembad, een tennisbaan, een minigolfbaan, twee tafeltennistafels, een kinderspeeltuin en een jeu de boules-baan. Ook is er de mogelijkheid om bij de receptie een fiets te huren en de prachtige omgeving rond het resort te verkennen. Heeft u na een actieve dag geen zin meer om te koken? Dan kunt u terecht in het toprestaurant La Ferme de Villeneuve. Op het terras kunt u genieten van een heerlijk koel biertje of een uitstekende Franse droge witte wijn.

Tijdens een verblijf op Oasis Parcs Les Jardins du Château d’Olonne profiteert u van onze luxe services. Bij aankomst vindt u bijvoorbeeld opgemaakte bedden. Ook het schoonmaken wordt u uit handen genomen, zodat u kunt genieten van een onbezorgde vakantie. Zo kunt u in uw VIP-villa op Oasis Parcs Les Jardins du Château d’Olonne onbezorgd genieten van een heerlijke vakantie.